Остана точно един епизод до края на първи сезон на The

...
Остана точно един епизод до края на първи сезон на The
Коментари Харесай

Напрежение и много драма в последния епизод на The Last Of Us: Последните оцелели

Остана тъкмо един епизод до края на първи сезон на  " The Last Of Us: Последните оживели " и нетърпението на почитателите става все по-голямо. 

Борбата за оцеляване става още по-ожесточена в 8 епизод на " The Last Of Us: Последните оживели "

Ето какво ни подсказва тийзърът за него

Просто тъй като Джоел (Педро Паскал) и Ели (Бела Рамзи) минаха през какво ли не в миналите осем епизода. Като на няколко пъти бяха на косъм от гибелта. Сега последният девети епизод се явява като кулминационната точка и би трябвало да ни даде отговори на някои въпроси.

Един от тях е какво ще се случи с двамата и ще съумеят ли изобщо да доближат до крайната си цел, която непрекъснато се трансформира. Тийзърът за девети епизод ни подсказва някои неща, само че всеки, който не е гледал предните, е добре да спре с четенето тук, тъй като следват леки сюжетни разкрития .

Седми и осми епизод бяха в действителност забавни заради ред аргументи. Едната е, че разбрахме малко за предисторията на Ели, а другата, че Джоел съумя да се възвърне от прободната рана. Истинската звезда бе Ели, тъй като тя хем съумя да помогне на спътника си да оздравее, хем се пребори сполучливо предводителя на канибалската група.

С един останал епизод до края ни е ясно, че в него екшънът ще бъде налице и като за последно. Тийзърът ни демонстрира, че Джоел и Ели още веднъж са на път, в което не сме се и съмнявали. И неприятностите още веднъж ги дебнат зад всеки ъгъл, несъмнено.

Истински ли е бил молът в 7 епизод на " The Last Of Us: Последните оживели "

Тайни от кухнята на сериала

Думите на Ели, че всичко, през което са минали, би трябвало да си коства, ни навяват на мисълта, че двамата в действителност няма да се спрат пред нищо, с цел да доближат до лекарите, които могат да схванат по какъв начин точно тя може да се окаже ключа към края на апокалипсиса.

Големият въпрос е дали това ще се случи и по-точно дали ще им бъде разрешено да се случи. Ще разберем напълно скоро, тъй като последният девети епизод на  " The Last Of Us: Последните оживели " е в HBO Max от 13 март.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР